måndag 17 februari 2014

Nu ska vi hoppa tillbaka lite i tiden.
Två veckor innan det planerade bröllopet fick Magnus ett mejl. Han hade tidigare anmält oss till en tävling som han hade glömt bort. Ett paket med vigsel på isbaren i Stockholm.

Nu blev det verkligen för mycket. Hur skulle man göra? Vi hade redan varit med i radio, tidningar och media. Ansikte utåt för 7eleven. Man kunde ju inte bara nobba det som redan var planerat. Vi fick kolla upp om det var möjligt att genomföra två vigslar två dagar i rad. Och det funkade, men då skulle det vara en borglig och en kyrklig. Sagt och gjort. Borglig i isbaren och kyrkligt i parken.

Vi hade tidigare inte tänkt att berätta för föräldrar förrän efteråt. Men på detta bröllop valde vi att enbart bjuda in dessa plus min gamla kollega Camilla och hennes man Miska.
Fixade genast inbjudningskort och skickade iväg. Som tur var kunde alla komma. Överlycklig!

Efter denna vigsel skulle vi äta buffé inne på hotellet mitt emot. Tror att alla hade jätte trevligt.

Vi hade en fotograf som fotade inne i baren och en som fotade innan. Det sista fick Nathalies ex Peter göra. Han är en sådan person med humor, så han kan komma på en massa roliga saker att göra vid fotandet. Uppskattat!
Han fotade även hela grillningen hemma samt vigseln inne i parken. Vi berättade för alla då att han skulle komma och umgås lite innan han skulle gå dit för att fota alla artister.





































1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen är du tillbaka i bloggen :)
/ / Sheldons mamma ;)